Christian Bauer trouwringen

Gaat u trouwen? Dan bent u voor trouwringen aan het juiste adres bij Christian Bauer. Het merk, dat een dennenboom in zijn logo heeft verwerkt, bestaat sinds 1880. Deze jarenlange ervaring en de hoogstaande ambacht zorgen ervoor dat elke ring van perfecte schoonheid wordt voorzien. Het bedrijf gaat voor de hoogwaardigste materialen, of het nu gaat om platina, goud of diamant.

Een perfect sieraad creëren, dat als symbool voor de eeuwige liefde staat, is van oudsher het streven van Christian Bauer. Het merk vervaardigt zijn ringen uitsluitend in Duitsland en laat zich enkel door de gerenommeerdste leveranciers bevoorraden. Christian Bauer kenmerkt zich door zijn tijdloze vormgeving. Het merk volgt geen trends, maar kiest voor ware levensbegeleiders met het allerhoogste draagcomfort. Want trends komen en gaan, het design van Christian Bauer is blijvend.
  
Een trouwring draagt men bijna altijd. Hij hoort bij het leven en tot het beleefde leven, zijn ronde vorm symboliseert de oneindigheid. Dat is een lange tijd, waarin niets uw hand zou mogen storen. Welke ring het best bij u past, ervaart u bij een bezoek aan onze winkel.

Een origineel van een vervalsing onderscheiden, dat is tegenwoordig niet altijd zo eenvoudig. De kwaliteit van Christian Bauer is echter dermate bijzonder dat u een onmiskenbaar gevoel van authenticiteit zult ervaren tijdens het dragen van de trouwring. Als herkenningsteken vindt u aan de binnenkant van de ringen de dennenboom.

Er zijn geen resultaten gevonden.


Top