diamonfire-sieraden-hoofd1-breed
diamonfire-sieraden-hoofd2-breed

Diamonfire sieraden

De internationale Diamonfire sieradencollectie verovert Nederland. Handgeslepen Diamonfire stenen met het vuur en de schittering van echte diamanten in de meest spectaculaire ringen, oorbellen, armbanden en kettingen, maar dan wel zonder het verheven prijskaartje. Diamonfire staat voor pure aantrekkingskracht. Een ingetogen stijl waarbij vintage en elegantie samengaan.

Elke Diamonfire steen (vanaf 4 mm) is handgeslepen en kan zich qua schittering, kleur en zuiverheid meten aan de mooiste loepzuivere diamant. Om perfectie te kunnen garanderen, controleert Diamonfire iedere steen individueel op Cut, Clarity en Colour. Alleen de stenen die op elke waarde ‘excellent’ scoren, sieren de hoogwaardig zilveren sieraden van Diamonfire. 

Voor een sterke afwerking en een tikkeltje extra glamour brengt Diamonfire drie lagen edelmetaal over het zilver aan: Palladium, Platina en Rhodium. Zo krijgen alle haute-couture ontwerpen van Diamonfire de look & feel van echte diamanten. Met de collecties Cocktail, Solitair, Classic, Pavé, Trend en de nieuwe collectie Bridal neemt Diamonfire u mee op een stijlvolle reis van uitbundige glamour tot ingetogen chique.

De sieraden van Diamonfire: Inspired by diamonds.

Er zijn geen resultaten gevonden.


Top