Buddha to Buddha horloges

Buddha to Buddha staat al sinds 1997 bekend om de grove ,geschakelde, zilveren armbanden. Deze tijdloze, handgemaakte designs maken Buddha to Buddha een sieraad voor het leven. Buddha to Buddha heeft er even mee gewacht, maar na het grandioze succes met de armbanden komt Buddha to Buddha nu ook met een horlogelijn. Geheel in stijl van de armbanden en vasthoudend aan hun succes zijn de horloges groot en stoer! 

Het merk is geïnspireerd door de Buddha to Buddha levenswijze. Kortgezegd draait deze filosofie om bewust leven en vooral genieten. Haal het beste uit uzelf op een ongedwongen, relaxte manier. Een oosterse, haast spirituele levenswijze, maar verre van zweverig.

De armbanden van Buddha to Buddha worden, met nauwkeurigheid, met de hand vervaardigd en zo ook de horloges van Buddha to Buddha. De horlogelijn wordt vervaardigd met het grootste gevoel voor detail. 23 verschillende modellen waarbij, zowel de dames als de heren, hun ogen uit kunnen kijken. 

Opvallende horloges zijn dé trend momenteel, dus een horloge van Buddha to Buddha mag niet ontbreken in uw horlogeverzameling. Kom snel bij ons langs om onze horlogecollectie te bekijken.

 

buddha-to-buddha-horloges-hoofd5-staand
buddha-to-buddha-horloges-hoofd4-staand
buddha-to-buddha-horloges-hoofd3-staand
buddha-to-buddha-horloges-hoofd2-staand
buddha-to-buddha-horloges-hoofd1-staand


Top